Databehandling

Indsamling af data

Ved indmeldelse i Dansk Samling giver du samtykke til, at Dansk Samling registrerer de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen samt til videregivelse jf. punktet “oplysningerne”.
Vi registrerer således din e-mailadresse og dit fulde navn.

Formålet med indsamlingen

Oplysningerne anvendes til intern kontrol og til at udsende e-mails, sms og breve.

Oplysningerne

Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang.
Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Opfyldelse af forpligtelser over for dig kan nødvendiggøre videregivelse af oplysninger til tredjemand fx hvis du bestiller en ydelse via det udsendte nyhedsbrev. samarbejdspartnere, der får adgang til dine oplysninger, har ikke lov til at bruge dem til andet end at Dansk Samling i at efterkomme dine forespørgsler. Oplysningerne slettes, hvis du framelder dig.

Dine rettigheder

Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger af lov om behandling af personoplysninger.

Du har ret til at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Du har også ret til at gøre indsigelse imod vores registrering. Du har endvidere ret til berigtigelse, sletning og blokering. Du kan endvidere tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Dansk Samling er endvidere underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Adresse og kontakt på dataansvarlig for medlemsadministration.
Dansk Samling
landssekr@dksamling.dk

Betingelser for handel på denne side

Betaling
Dansk Samling modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Vi accepterer ikke Dankort. Ønsker du at betale med bankoverførsel kan du kontakte den butiksansvarlige på butik@dksamling.dk.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner.

Dansk Samling bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. https://www.dibs.dk/easy 

Dette betyder også, at du vil skulle indtaste dine oplysninger to gange, en gang til os og en gang til DIBS, såfremt du ikke har anvendt DIBS easy tidligere. 

Levering
Da Dansk Samling er en frivillig organisation kan vi ikke garantere nogen fast leveringstid. Varer afsendes efter bedste evne og så hurtigt som muligt efter at betalingen er bekræftet. Vi bestræber os dog på at afsende varen inden for tre dage.

Alle varer sendes med posten og alle pakker sendes med Tracking nummer. Det er ikke muligt at hente sin vare på en fysisk adresse.

Dansk Samling sender ikke varer til udlandet.

Personlig information

Personlige informationer som Dansk Samling kommer i besiddelse af i forbindelse med ordrer og oprettelse af kundekonto bliver lagret på en sikker server og alle logins er beskyttet med https. Vi udleverer aldrig dine informationer til tredjepart og sender dig ingen uopfordrede emails, andet end hvad der er nødvendigt for at gennemføre din ordre.  

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Dansk Samling vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til butik@dksamling.dk for nærmere aftale.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på butik@dksamling.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du vil herefter få besked om retur-adresse. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: butik@dksamling.dk